/colectia/carpathica


COLECTIA CARPATHICA


Editia limitata a fost epuizata!
Ceasuri de lux romanesti mid-high level, mecanism automatic Seiko NH35A, cristal safir, curea otel inoxidabil 316L sau "top grain leather", piele de cea mai buna calitate, design unic, robust si elegant, inspirat din istoria noastra, rezistent la apa 5ATM, indecsi fosforescenti, acestea sunt cateva dintre caracteristicile ceasurilor DAPIX, brand exclusiv romanesc!

Istoria noastra este indisolubil legata de cea a muntilor Carpati. Nu trebuie sa uitam acest lucru. Uneori avem nevoie de un simbol care sa conecteze trecutul cu prezentul astfel incat sa nu uitam mostenirea culturala a stramosilor nostri care venerau acesti munti. Prima noastra colectie este o colectie de suflet. Nu o puteam numi altfel decat CARPATHICA

SURSE DE INSPIRATIE


Toate culturile stravechi ce s-au dezvoltat pe teritoriul Europei au avut la baza dorinta de a fauri istoria pana la final, de a exista vesnic si de a transmite mai departe cunostintele si traditiile dobandite de milenii, iar metoda aleasa a fost una initiatica, materializata sub forma constructiilor de piatra. Fie ca vorbim despre cetati, catedrale sau temple, constructiile impresionante din piatra poarta cu sine, prin timp, toata intelepciunea si priceperea matematica a inaintasilor. Majoritatea constructiilor erau circulare, cercul reprezentand infinitul. Lespezile de piatra suprapuse reprezinta diferitele nivele de cunoastere sau dezvoltare, iar modelele geometrice repetitive simbolizeaza natura ciclica a evenimentelor. Astronomii antici, cei care putea masura timpul cu precizie erau considerati mesagerii zeilor. Asa ia nastere designul unic al acestui ceas.

DESIGN


Designul este unic, simplu, sofisticat si elegant. El reprezinta chintesenta simbolisticii care ne defineste ca popor. Cadranul este rotund, intocmai ca marele templu circular de la Sarmisegetusa Regia. Din centrul sau porneste un model fin de tip "sun rays" ce simbolizeaza atat razele soarelui cat si sursa primordiala a vietii. Cele patru indicatoare principale au o forma specifica intrarilor unei cetati fortificate. Peste cadranul mare, la exterior este asezat un cadran cu model circular, cercul reprezentand infinitul, iar peste model se afla indicatorii ceasului. Indicii si limbile contin ulei fluorescent care inmagazineaza energia solara si o reda sub forma de lumina atunci cand va aflati intr-o incapere intunecoasa.

Ceas Automatic Dapix Carpathica cu cadran argintiu si curea de otel inoxidabil
Epuizat
Ceas Automatic Dapix Carpathica cu cadran negru si curea de otel inoxidabil
Epuizat
Ceas Automatic Dapix Carpathica cu cadran argintiu si curea de piele maro
Epuizat
Ceas Automatic Dapix Carpathica cu cadran negru si curea de piele neagra
Epuizat

CARACTERISTICI


Geam Safir

Safirul se numara printre cele mai dure materiale de pe Terra, ca atare geamul folosit de noi este unul dintre cele mai rezistente geamuri in ceea ce priveste zgarieturile!

Waterproof 5ATM

Ceasurile noastre sunt rezistente la apa in conditii normale, de zi cu zi si anume: ploaie, spalat vase, dus rece (nu va sfatuim sa purtati ceasul in timp ce faceti dus cu apa fierbinte!), spalat pe maini, transpiratie, etc.

Design unic casual-elegant

Designul este unic, imaginat de catre designerii nostri si inspirat din istoria tarii noastre. Cadranul nu este plat, o matrita unica a fost folosita pentru realizarea sa.

Editie limitata

Aveti ocazia sa detineti unul dintre cele 500 de exemplare care vor fi produse, 500 pentru fiecare model. Odata epuizate, nu vor fi fabricate alte ceasuri din aceasta colectie! Numarul ceasului va fi inscriptionat pe spatele cadranului, spre exemplu 20/500.

Mecanism automatic Seiko NH35A

Mecanismul automatic folosit este de cea mai buna calitate, fabricat de catre Seiko, calitatea si precizia acestor mecanisme nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Garantie 2 ani

Oferim garantie 2 ani la orice produs.

Indecsi fosforescenti

Indecsii devin fosforescenti si sunt vizibili pe intuneric o perioada determinata dupa ce ceasul a fost expus la soare.

Accesorii de calitate

Curea de otel inoxidabil 316L (inox) si/sau piele naturala stantata "top grain leather". Curelele sunt interschimbabile. De exemplu, cureaua de piele se poate inlocui cu o curea din otel inoxidabil.