COLECTIA HEBROS


O colectie de ceasuri destinata universului acvatic, Dapix Hebros se distinge printr-un design unic atractiv si contemporan, care ofera toate atuurile indispensabile scufundarilor profesionale: robustete, functionalitate, etanseitate si lizibilitate..

Ceas DAPIX Hebros diver profesional albastru inchis

Epuizat

Ceas DAPIX Hebros diver profesional albastru deschis

Epuizat

Ceas DAPIX Hebros diver profesional verde

Epuizat

Ceas DAPIX Hebros diver profesional negru

Epuizat

Ceas DAPIX Hebros diver profesional negru auriu

Epuizat

Ceas DAPIX Hebros diver profesional alb crem

Epuizat

Ceas DAPIX Hebros diver profesional burgundy

Epuizat

Ceas DAPIX Hebros diver profesional somon

Epuizat

CARACTERISTICI


Geam Safir antireflex

Safirul se numara printre cele mai dure materiale de pe Terra, ca atare geamul folosit de noi este unul dintre cele mai rezistente geamuri in ceea ce priveste zgarieturile. Safirul nostru este prevazut cu 3 straturi interioare antireflex pentru a evita aparitia efectului de oglinda in apa.

Waterproof 30ATM

Fiind vorba despre un diver profesional, nu am facut rabat de la fiabilitate si functionalitate, de aceea Hebros este perfect functional la 30ATM, ceea ce inseamna nu mai putin de 300 metri adancime. Nu se recomanda folosirea in apa calda sau fierbinte deoarece poate deteriora mecanismul.

Bezel ceramic

Cand vine vorba de calitate, clientii nostri au parte de tot ce este mai bun, ca atare bezelul nu este unul obisnuit din aluminiu, ci este ceramic, ceea ce confera acestui ceas valoare, distinctie si eleganta. Bezelul este unidirectional, 90 clickuri.

Superluminova elvetian

Pentru indecsii si marcajele bezelului a fost folosit superluminova elvetian de foarte buna calitate, ceea ce confera o stralucire maxima sub apa. Se poate incarca rapid de la lumina solara sau cea artificiala.

Mecanism automatic Seiko NH36A

Mecanismul automatic folosit este de cea mai buna calitate, fabricat de catre Seiko, calitatea si precizia acestor mecanisme nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Otel inoxidabil 316L

Otelul inoxidabil 316L este unul dintre cele mai bune oteluri folosite pentru fabricarea ceasurilor. Bratara este turnata, cu zale pline, cadranul si bratara folosesc o combinatie de otel polished si brushed pentru a conferi acestui ceas eleganta si personalitate.

Marcaje fosforescente

Indecsii si marcajele devin fosforescente si sunt vizibile pe intuneric sau sub apa la o stralucire maxima. Se incarca rapid de la lumina solara sau artificiala.

Supapa helium

Diverul produs de noi nu este doar elegant, ci si perfect functional, gata sa fie folosit de catre orice scufundator profesionist! Iar supapa pentru eliberare helium este indispensabila la adancimi foarte mari.

URMARITI-NE PE
INSTAGRAM & FACEBOOK