COLECTIA REGIA


Colectia Dapix Regia este realizata integral din materiale de clasa premium, mecanism japonez solar Epson AS-01, ce prezinta o autonomie a acumulatorului de minim 4 luni dupa expunerea la lumina solara sau artificiala, cadran sidef - mother of pearl, cristal safir care protejeaza cadranul perlat, carcasa si bratara interschimbabila realizata din otel inoxidabil 316 L, catarama tip fluture cu butoane laterale,  etanseitate de 50M/5ATM/100FT..

DAPIX Regia ceas de dama argintiu cu mecanism solar

389 RON
549 RON

DAPIX Regia ceas de dama roz auriu cu mecanism solar

Epuizat

CARACTERISTICI


Geam Safir antireflex

Safirul se numara printre cele mai dure materiale de pe Terra, ca atare geamul folosit de noi este unul dintre cele mai rezistente geamuri in ceea ce priveste zgarieturile. Safirul nostru este prevazut cu 3 straturi interioare antireflex pentru a evita aparitia efectului de oglinda in apa.

Waterproof 5ATM

Bijuteria rezista cu brio unui spalat pe maini cu apa rece, dar nefiind un ceas subacvatic profesional nu se recomanda contactul prea des cu apa.

Mecanism solar EPSON AS-01

Mecanismul solar elimina nevoia schimbarii frecvente a bateriilor, acumulatorul cu care acesta functioneaza se schimba la un interval de 8 ani, intre timp incarcandu-se cu lumina provenita de la soare.

Otel inoxidabil 316L

Otelul inoxidabil 316L este unul dintre cele mai bune oteluri folosite pentru fabricarea ceasurilor. Bratara este turnata, cu zale pline, cadranul si bratara folosesc o combinatie de otel polished si brushed pentru a conferi acestui ceas eleganta si personalitate.

Cadran din scoica naturala

Cadranul este realizat din scoica naturala, fiecare cadran poseda un tipar sidefat unic care reflecta lumina generand o jerba de culori si efecte care va atrage automat orice privire!

Curele QuickRelease

Puteti alege dintre cele 7 modele de curele din piele naturala pe cele care se potrivesc cel mai bine bijuteriei Dumneavoastra, curelele fiind dotate cu telescoape QuickRlease pentru o schimbare rapida.

URMARITI-NE PE
INSTAGRAM & FACEBOOK