Conditii de garantie


CONDITII GENERALE DE ACORDARE A GARANTIEI

Nerespectarea instructiunilor de utilizare prezente in manualul de utilizare care este livrat impreuna cu exemplarul comandat conduce in mod automat la pierderea garantiei!

Evitati contactul cu substante chimice de orice natura, cum ar fi: transpiratie prelungita, praf, fum, abur, ploaie acida, solventi, inalbitori, produse petroliere, adezivi, acizi, saruri, produse cosmetice sau produse de curatare, clor sau substante care contin clor, inclusiv apa care le contine;

Evitati contactul cu apa fierbinte, foarte rece sau alte suprafete fierbinti ori inghetate. Temperatura suportata se situeaza intre 5 si 35 grade Celsius.

Campul magnetic creat de aparate electrice poate defecta mecanismul, ca atare nu se recomanda plasarea ceasului langa astfel de aparate.

Pentru a curata ceasul stergeti-l cu o carpa moale si uscata care nu contine fire de praf. Puteti sa il stergeti cu o solutie cu apa si sapun de vase, solutie cu care stergeti usor carcasa. Apoi aplicati cateva picaturi de apa si stergeti-l cu un prosop moale. Nu se foloseste nicio alta substanta chimica in afara solutiei de sapun de vase.

Evitati contactul ceasului cu obiecte care pot provoca zgarieturi, lovituri, socuri mecanice.

Evitati impactul cu suprafete dure sau bruscarea excesiva a ceasului.

Nu setati ora prin intoarcerea remontoarului in sens invers acelor de ceasornic.

Manipularea si dezetansiezarea coroanei in medii umede (ceata, poaie, apa etc..) duce la deteriorarea mecanismului si ca atare la pierderea garantiei.

Manipulati exemplarul numai in conformitate cu instructiunile de folosire si intretinere, in caz contrar se poate constata faptul ca produsul a fost folosit in mod necorespunzator.

Defectiunea survenita in urma contactului cu orice fel de diluant, solvent, ulei, produs cosmetic si orice fel de substanta chimica cu exceptia celei recomandate pentru curatare atrage dupa sine pierderea garantiei.

Coroziunea carcasei si/sau a coroanei cauzata de transpiratia acida duce la pierderea garantiei, deoarece prin coroziunea coroanei si/sau a carcasei, elemente externe pot patrunde in interiorul ceasului provocand defectarea mecanismului.

Evitati sa faceti dus cu ceasul la mana sau sa il atingeti cu alte substante chimice. Ceasul se curata cu o carpa moale inmuiata intr-o solutie de apa si sapun de vase.

Iarna cand au loc variatii bruste de temperatura cum ar fi trecerea de la gerul de afara la caldura din casa, se poate forma condens interior. Daca acest lucru se intampla, trageti coroana o singura data si plasati ceasul intr-un loc foarte uscat si cald, pe un prosop uscat timp de 12 ore. Daca problema nu se rezolva, va rugam sa ne contactati.

Nu desurubati coroana atunci cand ceasul se afla in prezenta apei.

Daca ceasul este asezat fara suport, direct pe bratara sau pe catarama curelei, exista posibilitatea zgarierii sau deteriorarii carcasei spate, ca atare ceasul trebuie pastrat numai pe suportul cu care este livrat. Alternativ, puteti plasa o bucata de panza intre spatele carcasei si bratara/curea.

Daca ceasul prezinta o folie de protectie, folia trebuie scoasa folosind o scobitoare inainte de utilizare. Daca folia ramane atasata exista pericolul infiltrarii prafului, umezelii, transpiratiei, etc, fapt care poate conduce la deteriorarea ceasului prin coroziune.

Intrerupeti utilizarea daca pinii bratarii se detaseaza de bratara. Reluati purtarea numai daca problema este rezolvata.

Nu lasati la indemana copiilor ceasul impreuna cu toate accesoriile sale.

Perioada de garantie este de 2 ani incepand cu data achizitiei.

Pentru a beneficia de garantie produsele trebuie insotite de factura fiscala, manualul de instructiuni si garantie, cutia originala a produsului si accesoriile (daca este cazul). In cazul in care produsele nu sunt insotite de aceste documente, vor fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Face obiectul garantiei exclusiv mecanismul ceasului.

Nu intra sub incidenta conditiilor de garantie: cureaua, bratara, carcasa, bezelul, indicatorii, cadranul, cristalul safir, coroana.
In cazul in care defectul reclamat nu intra sub incidenta conditiilor de garantie si se constata ca defectul afecteaza mecanismul ceasului Bunul primeste respingere de garantie.

Garantia nu acopera produsele sau componentele care prezinta defecte fizice: zgarieturi, ciobiri, urme de lovire, arsuri, expunere la substante chimice de orice natura care nu sunt mentionate ca fiind permise in prezentul manual, deteriorari cauzate de uzura sau manipulare improprie. Deasemenea, lipsa de ingrijire, neglijenta sau accidentele conduc la pierderea garantiei.

Termenul de garantie pentru Bunul achizitionat de la Societatea Dapix Innovations S.R.L. este de 2 (doi) ani de la data cumpararii. Data cumpararii se considera a fi data inscrisa pe factura fiscala si in manualul de instructiuni si garantie.

Garantia nu se aplica nici in cazul pierderii, furtului sau in cazul reparatiilor neautorizate.

Schimbarea curelei sau scurtarea bratarii atrag dupa sine pierderea garantiei numai in cazul aparitiei zgarieturilor sau al defectarii ceasului in timpul procesului.

Ceasurile DAPIX respecta cu strictete rigorile industriei si este livrat impreuna cu o asigurare a calitatii si o perioada de garantie. Perioada de garantie este de 24 de luni calculate de la data achizitiei si este valabila numai in cazul ceasurilor cumparate direct de la producator sau distribuitori autorizati.

CONDITII SUPLIMENTARE DE ACORDARE A GARANTIEI PENTRU CEASURILE AUTOMATICE

Pe langa conditiile de mai sus, in cazul in care detineti ceasuri automatice trebuie sa respectati urmatoarele conditii pentru ca garantia sa fie acordata:

Nepurtarea ceasului pentru o perioada mai lunga de timp conduce la coagularea uleiului cu care sunt lubrifiate componentele mecanismului automatic si in cele din urma la oprirea mecanismului.
Pentru a preveni acest lucru, ceasul trebuie purtat sau scuturat periodic. In cazul in care mecanismul se opreste din motivele mai sus mentionate, este necesara interventia unui ceasornicar autorizat care ii va restabili functionalitatea. Astfel de operatiuni repetate conduc la scurtarea duratei de viata a mecanismului.

Nu setati ziua si/sau data in intervalul orar 21.00 PM - 03.00 AM.

 

URMARITI-NE PE
INSTAGRAM & FACEBOOK