Confidentialitate


dapix.ro recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii, intr-un mod adecvat si corect, cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale, in momentul folosirii Internet-ului si a site-ului dapix.ro.

Urmatoarele date personale vor fi solicitate in momentul in care decideti sa achizitionati un produs de pe site-ul dapix.ro:

1. Numele si prenumele
2. Adresa completa de livrare si/sau facturare, care poate include urmatoarele (strada, numar, bloc, etaj, apartament, sector, cod interfon, cod postal, oras, comuna, judet, tara)
3. Numarul de telefon
4. Adresa de email
5. IBAN si banca emitenta (doar in cazuri speciale)

Aceste date vor fi solicitate si in momentul in care doriti sa va creati un cont pe site-ul nostru.

Deasemenea, numele si adresa de email sunt solicitate daca si numai daca doriti sa va inregistrati la newsletter-ul nostru. La cerere, datele personale inregistrate la newsletter vor fi sterse complet si definitiv din baza noastra de date. Daca doriti acest lucru, va rugam sa trimiteti un email la adresa contact@dapix.ro cu subiectul Dezabonare. Emailul trebuie sa soseasca de pe adresa de email pe care doriti sa o stergeti. In maxim 12 ore, numele dvs si adresa de email vor fi sterse definitiv.

Scopul colectarii datelor este:

1.1. Onorarea rapida a comenzilor si emiterea facturilor pentru produsele achizitionate de pe site-ul dapix.ro
1.2. Transmiterea si postarea mesajelor utilizatorilor/vizitatorilor pe site;
1.3. Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
1.4. Introducerea comentariilor cu privire la fisierele adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul dapix.ro;
1.5. Cautarea si adaugarea de prieteni cu interese comune, transmiterea de mesaje altor membri inscrisi pe site;
1.6. Participarea la concursuri, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii SC DAPIX Innovations SRL si a tertilor cu care SC DAPIX Innovations SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale);
1.7. Completarea chestionarelor sau abonarea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondenta;
1.8. Transmiterea de mesaje comerciale, non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
1.9. Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii SC DAPIX Innovations SRL si a tertilor cu care SC DAPIX Innovations SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale);
1.9.1. Statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii website-ului SC DAPIX Innovations SRL si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii si functionalitati;
1.9.2. Incheierea de contracte speciale (pentru editii limitate), emiterea de facturi de avans


Prin completarea si furnizarea datelor dvs. pe care le transmiteti pe site prin intermediul formularului de contact, inscrierea la newsletter sau prin posta electronica, declarati ca acceptati ca datele dvs. personale enumerate mai sus sa fie folosite numai in scopurile declarate mai sus si sa fie incluse in baza de date dapix.ro
Deasemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre dapix.ro, angajatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre dapix.ro, angajatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) angajatilor si colaboratorilor nostri, dar numai in vederea indeplinirii scopurilor expuse mai sus.

SC DAPIX Innovations SRL nu vinde, nu ofera la schimb si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

SC DAPIX Innovations SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii sau date cauzate de orice defectiuni sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul dapix.ro.

2. Colectarea datelor tehnice ale utilizatorilor

In scopul imbunatatirii serviciilor oferite prin intermediul website-ului, dapix.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre vizitatorii site-ului.

Colectarea datelelor tehnice de catre dapix.ro se poate realiza in urmatoarele modalitati:
- din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului dapix.ro, sunt furnizate anumite informatii legate de acces, cum ar fi adresa IP, ora vizitei, locul de unde ati accesat site-ul, durata vizitei, sistemul de operare folosit, informatii ce vor fi stocate de SC DAPIX Innovations SRL;
- prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati dapix.ro este posibil sa va fie trasmis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor sau in scopul de a va permite o mai buna utilizare a site-ului.

3. Securitatea

Accesul la datelor Dumneavoastra este permis exclusiv acelor angajati SC DAPIX Innovations SRL si acelor terti carora le sunt strict necesare aceste informatii (spre exemplu angajatilor serviciului de curierat)

SC DAPIX Innovations SRL ia toate masurile de siguranta si securitate pentru a proteja confidentialitatea datelor Dumneavoastra, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, dar nu poate garanta integritatea datelor cu caracter personal si nu poate elimina complet eventuale riscuri.

4. Link-uri externe

Pe website-ul dapix.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi, link-uri sau bannere publicitare care pot conduce spre alte pagini web, apartinand unor terte persoane fizice sau juridice.

dapix.ro poate notifica utilizatorii/clientii prin Newsletter privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

5. Politica Anti-Spam

dapix.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul dapix.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

6. Modificari ale Acordului de Confidentialitate

SC DAPIX Innovations SRL isi rezerva dreptul a modifica prevederile prezentului Acord de confidentialitate si va aduce la cunostinta utilizatorilor aceste modificari in cazul in care acestea afecteaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor. 

In cazul in care aveti intrebari cu privire la continutul prezentului Acord, va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa contact@dapix.ro

 

URMARITI-NE PE
INSTAGRAM & FACEBOOK