Termeni si conditii


Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului dapix.ro. Site-ul dapix.ro este proprietatea SC DAPIX Innovations SRL.

Utilizarea site-ului (accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze imediat accesarea site-ului.

1. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul site-ului, SC DAPIX Innovations SRL, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Este responsabilitatea dvs. sa verificati “termenii de folosinta” de fiecare data, inainte de a folosi site-ul. Folosirea frecventa a acestui site de catre dvs. inseamna ca acceptati si sunteti de acord cu toate schimbarile. 

Accesul pe site-ul dapix.ro va acorda permisiunea de utilizare a site-ului dapix.ro sub conditia respectarii urmatorilor Termeni de folosinta: este interzisa copierea integrala sau partiala, distribuirea oricarei parti sau sectiuni a website-ului indiferent de mediul de stocare pe care se realizeaza copierea, precum si copierea in scopul distribuirii; este interzisa orice interventie care ar putea cauza disfunctionalitatea website-ului, chiar si temporara, fara autorizarea prealabila obtinuta in scris de la SC DAPIX Innovations SRL; este interzisa orice alterare sau modificare a oricarei parti a website-ului, exceptand acele modificari ori alterari, rezonabile, efectuate ca o necesitate a utilizarii corespunzatoare a website-ului pentru scopul in care a fost creat; este interzisa orice actiune care afecteaza negativ activitatile corecte, rezonabile si permise ale celorlati utilizatori sau intimideaza, hartuieste ori agreseaza verbal sau vizual ceilalti utilizatori ai site-ului, inclusiv accesarea si utilizarea conturilor personale ale altor utilizatori; sunt interzise orice utilizari care constau in transmiterea de materiale publicitare sau mesaje comerciale catre utilizatorii website-lui; este interzisa orice actiune, activitate chiar si prin omisiune, prin care s-ar putea facilita sau incuraja actiuni care incalca Termenii si conditiile de utilizare enuntati in cuprinsul acestui document ori dispozitiile legale aplicabile pentru desfasurarea legala a activitatilor specifice; in scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si in consecinta va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. 
dapix.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel prin utilizarea neautorizata a contului. Prin prezenta declarati pe proprie raspundere ca sunteti de acord sa nu utilizati niciun sistem automat care sa trimita cereri catre site-ului dapix.ro si care sa poata cauza nefunctionarea sau functionarea incetinita a acestuia. Acest site contine linkuri, spoturi sau bannere publicitare cu legaturi catre alte site-uri, care nu sunt proprietatea si nici nu se afla sub controlul SC DAPIX Innovations SRL. SC DAPIX Innovations SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politica, practicile sau regulile instituite de oricare alt site. Va recomandam sa luati cunostinta despre termenii si conditiile de utilizare pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati atunci cand parasiti site-ul dapix.ro.

2. Serviciile oferite

dapix.ro este un site de vanzari online care va ofera posibilitatea achizitionarii online a produselor oferita de catre SC DAPIX Innovations SRL

3. Responsabilitatile dapix.ro fata de produsele prezentate

dapix.ro nu garanteaza in niciun mod pentru continutul aparut pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de alti membri inregistrati. De asemenea, nu isi asuma absolut nicio raspundere pentru oricare dintre schimbarile de pret aparute la produsele afisate pe site si pentru niciun fel de pagube sau pentru pierderi de profit. Nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor sau a produselor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in totalitate proprietarii site-urilor respective. Nu este responsabil pentru pagubele utilizatorilor sau altele aparute in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie.
dapix.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau ale altor continuturi aparute pe site sunt lipsite de erori sau ca sunt in totalitate complete.

4.Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturile de proprietate intelectuala sunt, in mod expres, drepturile de autor si conexe listate de Legea 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, drepturile specifice de marca listate de Legea 84/1998 si completarile si modificarile ulterioare, precum si orice alte dispozitii legale aplicabile in completare sau alte dispozitii legale privind numele de comert, drepturile de imagine dar fara a se limita la acestea.

Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra in mod individual, desi unele caracteristici ale sale pot permite interactiunea cu alti utilizatori, numai in scop informational si pentru uz personal. Continutul sau nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

5.Continutul incarcat pe site

Continutul dapix.ro poate fi utilizat numai in scopuri de informare, iar orice utilizare in scopuri comerciale se va face numai cu acordul scris al dapix.ro si al reprezentantilor legali ai dapix.ro.


Daca sunteti titularul unui drept de autor si apreciati ca drepturile v-au fost incalcate, puteti trimite o notificare administratorilor site-ului dapix.ro in conditiile prevazute de Legea comertului electronic cu modificarile ulterioare. Notificarile pot fi trimise pe e-mail la adresa contact@dapix.ro. Orice notificare trebuie datata si semnata, iar in cazul in care drepturile apartin unui tert, altul decat insusi semnatarul notificarii o procura speciala va trebui atasata notificarii, in maximum 20 de zile lucratoare de la transmiterea notificarii pentru ca aceasta sa devina efectiva ori o insusire a notificarii de catre insusi titularul dreptului pretins a fi incalcat.

Orice notificare va contine in mod obligatoriu urmatoarele elemente:

5.1. Semnatura fizica sau electronica a titularului dreptului sau a persoanei imputernicite sa il reprezinte pe titularul unui drept exclusiv de proprietate intelectuala, drept pretins ca fiind incalcat.

5.2. Indicarea materialului purtator de drepturi de autor ce se pretinde a fi incalcat sau dupa caz o lista a materialelor

5.3. Datele de contact ale semnatarului notificarii: nume, prenume, adresa postala, telefon, fax, e-mail.


6. Limitari de responsabilitate

SC DAPIX Innovations SRL, in calitatea sa de proprietar si administrator al website-ului, va lua toate masurile legale si va face toate eforturile rezonabile necesare pentru a asigura legalitatea functionarii website-ului dapix.ro si in acest scop va incerca sa corecteze orice erori sau omisiuni cat mai repede posibil. Cu toate acestea, SC DAPIX Innovations SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru inadvertente, erori sau omisiuni sau orice utilizari neautorizate sau ilegale de continuturi care incalca drepturile de orice fel ale unor terti, persoane fizice sau juridice.

Orice utilizator recunoaste si este de acord ca SC DAPIX Innovations SRL ori reprezentantii sai legali, directorii, agentii sau afiliatii nu vor fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent ca acestea s-au produs ori sunt pe cale sa se produca in mod direct sau indirect, ca sunt, minore, de importanta majora sau incidentale ori speciale, incluzand dar nelimitandu-se la pierderi de profit, redirectionarea clientelei, obtinerea de avantaje directe sau indirecte de catre orice utilizator din asocierea unor nume si imagini personale sau comerciale sau publice ori alte pierderi de orice fel si orice natura, rezultate din utilizarea website-ului sau orice aspect decurgand din utilizarea oricarui serviciu oferit de website utilizatorilor sai sau partenerilor comerciali in orice scop.

SC DAPIX Innovations SRL prin intermediul website-ului dapix.ro in calitate de administrator si proprietar al acestuia isi rezerva dreptul de a derula, desfasura in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site prin sine insusi sau printr-un tert in nume propriu sau in numele unui tert. Campaniile si promotiile derulate pe website nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea spoturilor publicitare si a promotiilor precum si a modului de desfasurare si prezentare pe website nu necesita acordul vizitatorilor si orice schimbari, alterari, modificari ale spatiului si continutului publicitar pot fi realizate fara anunt prelabil sau acord din partea vizitatorilor sau utilizatorilor.

SC DAPIX Innovations SRL nu acorda nicio garantie si nu-si asuma nicio responsabilitate pentru niciun produs sau serviciu facut disponibil sau oferit de catre o terta parte, fie ea persoana fizica sau juridica, prin intermediul dapix.ro sau prin orice legatura cu un site realizata prin orice modalitate, asa cum nu-si asuma nicio responsabilitate pentru niciun continut aparut in orice banner sau alt fel de material publicitar.

SC DAPIX Innovations nu va fi parte la si nu va fi tinuta in niciun fel responsabila pentru monitorizarea sau realizarea efectiva a oricaror tranzactii dintre dumneavoastra si o terta parte ce ofera produse sau servicii prin intermediul website-ului, indiferent ca incheierea ei si orice eventuala plata se realizeaza prin mijloace tehnice oferite de website, tranzactia va fi guvernata de regulile agreate si consimtite de utilizator (in calitate de vanzator sau cumparator) si tertul respectiv.

7. Utilizarea site-ului de catre minori

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

dapix.ro recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii, intr-un mod adecvat si corect, cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale, in momentul folosirii Internet-ului si al site-ului.

8. Garantii

Accesand si utilizand website-ul dapix.ro sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile enuntate in prezentul document si agreati:

8.1. Sa aparati, sa garantati ca nu veti folosi website-ul si niciunul din serviciile oferite pe website in alte scopuri decat cele permise de administrator/proprietar;

8.2. Sa renuntati la formularea si exercitarea oricaror actiuni in pretentii, explicite sau implicite, fata de dapix.ro, administratorii, ofiterii, directorii, angajatii si agentii sai;

8.3. Sa aparati administratorii, ofiterii, directorii, angajatii si agentii si sa ii sustineti pe acestia ca nefiind raspunzatori cu privire la orice fel de pretentii, revendicari, reclamatii, daune, obligatii, pierderi, costuri sau datorii, cereri (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) provenite din: accesarea, vizitarea, utilizarea website-ului; incalcarea din partea dumneavoastra, ca si utilizator, sau a oricaror terti a oricaror termeni si conditii enuntate in prezentul document; incalcarea de catre orice utilizator, vizitator, client a oricaror drepturi ale unei terte parti care poate fi utilizator, vizitator, client in calitate de persoana fizica si juridica; orice pretentie rezultand din cauzarea oricarei daune unei terte parti ca urmare a postarii, vizionarii sau utilizarii unui material incarcat de catre dumneavoastra pe dapix.ro.

9. Informatii legate de marca

Denumirea DAPIXsi logo-ul dapix.ro sunt marci inregistrate ale SC DAPIX Innovations SRL. Marcile SC DAPIX Innovations SRL nu pot fi afisate sau utilizate sub nicio forma fara acordul expres al proprietarului de drept.

10. Disponibilitatea serviciului

SC DAPIX Innovations SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a website-ului dapix.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

11. Drept aplicabil

Prin folosirea website-ului dapix.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si SC DAPIX Innovations SRL sau asociatii/partenerii/afiliatii acesteia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

URMARITI-NE PE
INSTAGRAM & FACEBOOK