DAPIX Hebros
O colectie de ceasuri destinata universului acvatic, Dapix Hebros se distinge printr-un design unic atractiv si contemporan, care ofera toate atuurile indispensabile scufundarilor profesionale: robustete, functionalitate, etanseitate si lizibilitate.Noua editie Dapix Hebros Diver Automatic Profesional 300M combina aspectul cu performanta unui ceas ce prezinta un dinamism aparte, cu cea a unei piese clasice care confera colectiei un stil masculin inconfundabil. Colectia va contine 6 modele de ceasuri, cu variatii ale culorii cadranului si/sau culorii carcasei si bezelului, pentru a se preta atat stilului sportiv, cat si pentru a se accesoriza tinutelor de zi cu zi sau elegante.


CONCEPT SI DESIGNColectia a fost gandita si dezvoltata integral de catre echipa noastra, conform unui design propriu si o viziune clara care a avut drept obiectiv obtinerea unui echilibru perfect intre constructia robusta a unui ceas de tip diver, estetica aromonioasa, o finisare curata si functionalitatate pe masura. Toate componentele sunt produse in intregime conform designului propriu, in afara mecanismului automatic care este produs de Seiko.Detaliile au avut un rol important - acela de a crea un joc tridimensional, prin imbinarea unor elemente dinamice, precum gradientul colorat sau monocrom, in cazul ceasurilor cu cadran negru, a cercurilor concentrice subtil gravate care se "inchid" in jurul fereastrei de zi/data din dreptul orei 15.00, a indecsilor orari usor inaltati si umpluti cu Super-LumiNova Elvetian, volume geometrice clar definite sau a efectelor cromatice influentate in mod direct de intensitatea luminii, ceea ce confera in acest fel o profunzime suplimentara cadranului..


CADRANDisponibil in nuante de albastru marin, albastru inchis, verde, alb-crem si negru, suprafata are un finisaj usor granulat, cu un efect de gradient radial care are rolul de a conferi adancime cadranului.
Pentru o citire instantanee si efect vizual distinctiv  indicatoarele orare largi si luminate cu Super-LumiNova elvetian, au forme simple - cercuri, patrate si triunghiuri.


BEZEL CERAMIC ROTATIV UNIDIRECTIONALBezelul ceramic cu gradatii luminiscente si rotativ unidirectional, reprezinta una dintre functionalitatiile cheie ale ceasului, avand ca rol monitorizarea precisa a duratei de scufundare si opririle pentru decompresie.Marcajul zero, avand forma unui cerc incadrat de un triunghi, este luminat cu Super-LumiNova elvetian pentru a asigura un maxim de lizibilitate in conditii de iluminare reduse.
Marginea zimtata a bezelului are rolul de a oferi aderenta si posibilitatea de a fi manipulat cu usurinta in apa..


OTEL INOXIDABIL 316LCarcasa si bratara realizata din zale pline sunt realizate integral din otel inoxidabil 316L, ceea ce confera durabilitate si rezistenta ridicata la coroziune si uzura.Carcasa, zalele robuste ale bratarii, precum si catarama tip fluture prezinta pe intreaga suprafata un aspect periat, cu exceptia fatetelor interioare ale zalelor centrale, a marginii lunetei, a coroanei infiletate, a lateralului carcasei si bratarii care au un aspect lucios.
Una dintre configuratii are carcasa bicolora, coroana si valva pentru heliu fiind realizate din otel inoxidabil 316L turnat impreuna cu un pigment auriu..


SINOPSISColectia Dapix Hebros este realizata din materiale de clasa premium, calibru automatic Seiko NH36A, carcasa si bratara din otel inoxidabil 316L, carcasa simpla sau bicolora, cristal safir tratat cu 3 straturi interioare antireflex, etanseitate pana la o adancime de 30 ATM/300M/1000 FT, bezel ceramic rotativ unidirectional cu 90 de click-uri, marcaje bezel, indicatoare si limbi luminiscente – Super-LumiNova elvetian cu incarcare rapida la lumina solara sau artificiala, valva eliberare helium pentru egalizarea presiunii, coroana de protectie, precum si catarama tip fluture dotata cu sistem de siguranta in partea superioara si butoane laterale.

Realizat din otel masiv 316L, pe suprafata capacului de inchidere este gravat un motiv maritim - o ancora incadrata de o carma.URMARITI-NE PE
INSTAGRAM & FACEBOOK