DAPIX Regia
Feminina si delicata, Dapix Regia reprezinta intruchiparea elegantei citadine.

Colectia Dapix Regia se remarca atat prin alura sa degajata, cat si prin nota clasica a design-ului realizat in linii simple si rafinate. Noua editie este destinata femeii active urbane contemporane, indrazneata si totodata gratioasa si feminina.

Disponibile in doua nuante, argintiu si roz auriu, si avand un diametru de 36 mm, atat carcasa si bratara ceasurilor sunt realizate din otel masiv 316 L.  

Carcasa rotunda subtire, cu anse scurte si arcuite, curbele netede, alternanta finisajelor satinat periate si celor lustruite regasite pe intreaga suprafata a bratarii, cei patru indicatorii orari reliefati de tipul cifrelor romane plasati in dreptul orei 12:00, 15:00, 18:00 si 21:00, precum si indecsii aplicati, rotunzi si stralucitori, realizati din otel inoxidabil, capteaza si reflecta lumina amplificand fiecare detaliu de design al cadranului delicat de sidef multicolor pudrat.

Stralucirea otelului, radienta sifefului, cat si finisajele delicate, confera ceasului un caracter dinamic si elegant.

In functie de lumina ambientala cat si de unghiul din care acesta este privit, cadranul sidefat creeaza efecte stralucitoare, reflexii irizante si texturi surprinzatoare care emana prospetime si pretiozitate. Toate cadranele sunt realizate din sidef natural si sunt piese unice. Suprafata cadranului alb sidefat este strabatuta de o multitudine de caneluri minuscule care descompun lumina reflectata in tonuri multicolore de roz, turcoaz, albastru sau verde. Iluzia diferitelor forme reliefate multicolore confera eleganta si unicitate bijuteriei si se formeaza ca urmare a iluziei optice generate de reflexia luminii pe acele straturi iridescente.

Ceasul este echipat cu un mecanism solar subtire care ofera o rezerva de putere de cel putin 4 luni la o singura incarcare. O piesa eleganta si ecologica care imbina armonios estetica feminina si sofisticarea tehnica robusta.

Alaturi de bratara metalica clasica in nuante argintii sau aurii roze, ceasul poate fi echipat cu usurinta si cu curele artizanale de piele naturala, ceea ce ii ofera un aspect atemporal si elegant.

Pielea naturala cu textura de crocodil are finisajele lucioase si este dotata cu o stanta personalizata  pe interior, cataramele integral polisate din otel inoxidabil sunt subtil gravate cu logo-ul Dapix si sunt disponibile in variantele argintiu si roz auriu.

Telescoapele sunt dotate cu sistemul quick release ceea ce permite alternarea cu usurinta a curelelor fara a fi necesare alte unelte. Pentru aceasta colectie sunt disponibile sapte nuante de curele de piele: alb, rosu, turcoaz, albastru inchis, maro si negru.

Dapix Regia reprezinta aliatul perfect pentru femei, reinventandu-se pe masura ce orele trec si care reuseste sa se adapteze in mod natural stilului si dorintelor lor, aducand orologiei culoare si delicatete.