POVESTEA BRANDULUI DAPIX


UN BRAND AUTENTIC ROMANESC

Povestea DAPIX


"Trecutul este o faclie in mana prezentului pentru a lumina viitorul" - este un citat care ne caracterizeaza brandul.

Din pacate, tara noastra a iesit de pe piata producatorilor de ceasuri pentru ca nu a putut tine pasul cu evolutia tehnologica dar si estetica a bijuteriilor noastre preferate. Ca iubitori de ceasuri si colectionari pasionati, am ramas cu un gust amar. Cu toate ca oricand ne putem imbogati colectia personala cu o bijuterie noua, totusi, este mare pacat sa nu detinem nicio bucatica din istoria si traditia proprie. Cu acest gand, am pornit aventura DAPIX.

Ceasurile noastre sunt create cu o singura intentie: aceea de a evidentia zestrea culturala si istorica ce ne defineste, dar si bunul gust, rafinamentul si eleganta unui ceas de lux. Nu am facut nicio concesie la materiale, in ciuda costurilor de productie ridicate. Si nici nu vom face. DAPIX este mult mai mult decat un ceas de lux. DAPIX este o poveste. Povestea noastra. Povestea celor care traiesc in aceast colt unic de lume. Si ea trebuie sa continue.

Candva, din negura timpului, avand ca pavaza muntii Carpati, s-a ridicat o comunitate de oameni care avea sa isi puna definitiv amprenta asupra acestor locuri. Acei oameni credeau ca, daca timpul poate fi masurat cu precizie, el poate fi si controlat. Cine controleaza timpul, devine nemuritor, deasupra istoriei, deasupra mortii fizice. Legenda viteazului rege DAPIX, cel care a preferat sa bea pana la capat un pocal cu otrava decat sa cada in mana inamicilor sai a dainuit pana in zilele noastre. Pentru el, libertatea a fost mult mai presus decat moartea, considerata o iluzie de catre inaintasii nostri. Regele dac a avut dreptate. Numele sau a dainuit pana in zilele noastre. Asa incepe povestea noastra. Povestea DAPIX.

URMARITI-NE PE
INSTAGRAM & FACEBOOK